Na aanleiding van onze poll op Facebook kwam er toch wel duidelijk uit dat de voorkeur lag bij een wit interieur! Nieuwsgierig naar inspiratie en tips? Lees snel verder!

1. Creëer oneindige ruimte

Blog Wit Interieur

Het is algemeen bekend dat lichte kleuren meer ruimte geven. Een heel wit interieur zorgt dan ook vooral voor rust en veel ruimte. Het wordt dan toch nog vaak gecombineerd met een aantal zwarte accenten. Of juist met veel kleur kan ook, eigenlijk maar net waar de voorkeur ligt! Maar wil je gaan voor rust en ruimte is de tip om te kiezen voor wit in combinatie met neutrale kleuren. Heb je dan ook nog veel lichtinval in huis, is het helemaal compleet!

2. Wit in combinatie met eiken

Naamloos Ontwerp (68)

Wat ook een mooie combinatie is met wit zijn eiken houten meubelen. Dit heeft een natuurlijke uitstraling en past dus precies bij het beeld van punt 1, rust en ruimte. Bekijk onze webshop voor al onze eigen eiken meubellijnen!

3. Accessoires

Huisshowpp4

Met accessoires kun je altijd alle kanten op! Ze zorgen voor extra sfeer en aankleding! Vul er lege ruimtes mee op en ben niet bang om verschillende items met elkaar te combineren.

4. Wit in de slaapkamer

Naamloos Ontwerp (69)

Een terugkerend onderwerp in deze blog is toch wel de rust en serene sfeer die je kan creëren met de kleur wit. En waar is dat fijner dan in de slaapkamer? Kom volledig tot rust en combineer het met andere natuurlijke tinten als beige. Wil je wat meer kleur toevoegen zonder al teveel poes pas? Kies dan bijvoorbeeld voor planten!

5. Witte kozijnen

Naamloos Ontwerp (70)

In de blog over zwarte kleuren hadden we het ook over kozijnen. Maar zoals zwart kan, kan ook zeker wit heel klassiek zijn! En zeker als de rest van het interieur wit is of in lichte tinten.

Het is natuurlijk een smaak dingetje, je voorkeur gaat naar wit of zwart, donker of licht of je combineert het gewoon lekker met elkaar! Voor onze collectie kun je de webshop bezoeken of we zien je snel in onze showroom!