Met een zwart interieur kun je natuurlijk eindeloos combineren en mede daarom is het ook zo populair. Benieuwd op welke manieren je het kan toepassen? Kijk en lees dan snel verder!

1. Zwarte Stalen Deuren

Blog Zwart

Je kunt er letterlijk en figuurlijk niet meer omheen; stalen deuren! Of het nu voor een klassiek, industrieel, modern of landelijk interieur is, het past overal bij. Het geeft een exclusieve look aan je interieur en zorgt voor een ware eyecatcher. Naast dat het er fantastisch uit ziet zijn de stalen deuren ook functioneel en voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo kun je ze gebruiken als de deur naar de hal of bijvoorbeeld je slaapkamer, maar wat ook vaak wordt gedaan is het gebruik van stalen deuren als en suite. Naast al bovengenoemde voordelen heb je ook de keuze uit schuifdeuren of taatsdeuren en nog talloze mogelijkheden. Wat het nog mooier maakt is dat zwart staal perfect matched met eiken houten meubelen! Laat dat nou net onze specialiteit zijn…

2. Zwarte Accessoires

Zwart Accessoires

Met accessoires kun je natuurlijk alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld een sfeer creëren of een statement maken met bepaalde elementen. Mocht je een zwarte vloer, muur of meubel te extreem vinden kun je bijvoorbeeld voor kleinere voorwerpen als accessoires kiezen. Bij Molenaar Meubelen kun je terecht voor veel variatie in zwarte accessoires. Van subtiele beeldjes tot gave zwart, matte bijzettafels!

3. Zwarte Muren

Muren Zwart Blog

Een muur zwart verven klinkt misschien drastisch, maar vaak is het wel heel mooi! Het geeft vaak een klassieke en luxueus uitstraling en is mooi en makkelijk te combineren met de rest van het interieur. Een schilderij op een zwarte wand bijvoorbeeld, knalt er als het ware helemaal uit!

4. Zwarte Accenten

Zwart Kozijnen Verwarming

Wat je ook steeds vaker terugziet zijn zwarte kozijnen en accenten. Dan kun je denken aan de verwarming en/of buizen zwart verven in plaats van het gebruikelijke wit. Of zwarte stopcontacten in huis, zwarte plinten of de kozijnen! Dat geeft meteen een compleet andere look en sfeer in huis.

5. Zwarte Eiken Meubelen

Oak Interior

De kleur zwart wordt vaak vergeten als je het over eiken meubelen hebt. Maar deze combinatie gaat juist heel mooi samen! Wist je dat de kleur zwart een van onze standaard kleuren is? Bij ons kun je alle eiken meubelen in een voor jou gewenste kleur laten spuiten! Bekijk onze webshop voor de mooiste eiken tafels en eiken meubelen. Ook heeft u de mogelijkheid om 9 kleurstalen op te vragen om zo de beste keuze te maken voor je interieur. Waaronder natuurlijk de kleur zwart!

Artikelen Webshop