Wat is Lamulux?

Ontwikkelingen in alternatieve materialen voor meubelen staan niet stil, en bieden de consument hedendaags steeds meer keuzemogelijkheden, ook voor een lagere prijs. Indien de klant meer kiest voor “beleving” en optiek boven specifiek materiaalgebruik, is Lamulux een goed alternatief met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Materiaal

Lamulux is een product gebaseerd op melamine (ook wel bekend van keukentafels). Melamine is een synthetische stof welke voornamelijk wordt gebruikt bij de productie van kunststoffen. Melamine-kunststoffen zijn sterk, hard, licht en bestand tegen o.a. zuren. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig.

Toepassing

Lamulux wordt momenteel gebruikt voor 7 woonprogramma’s en is exclusief verkrijgbaar in een witte trendy kleur Eco-Snow, maar sinds kort ook in de donkergrijze tint Sepia. U heeft bij de meeste Lamulux programma’s ook keus uit diverse handgrepen. Zie voor meer informatie ons artikel over de verschillen tussen de Lamulux programma’s en onze online catalogus.

Onderhoud

Bijkomend voordeel is tevens dat het veel minder gevoelig is dan echt hout; het werkt immers niet en het heeft geen onderhoud nodig. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken. De poten zijn door de verwerking van PVC veel minder gevoelig voor gebruiksschade. Regelmatig afnemen met een vochtige schone doek (zonder reinigingsmiddelen) is voldoende, vergeet niet het oppervlak daarna droog te wrijven!

Tips

  • Om kringvorming door vocht te vermijden raden we u aan om onderzetters of een placemat te gebruiken bij de tafels.
  • Plaats de meubelen zo vlak mogelijk om druk op de constructie en het materiaal te voorkomen.
  • Bij verplaatsen kunt u de meubelen beter eerst uitruimen en optillen met 2 personen. U kunt deze beter niet verschuiven!
  • Verslepen van meubelen kan schade veroorzaken aan het materiaal en constructie van de Lamulux meubelen en uw vloer.

cbw-erkend-logoWij adviseren u om uw Lamulux meubelen bij een échte CBW-erkende woonwinkel te kopen en niet bij een webshop. Zodoende heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt en geniet u van extra zekerheid en een extra productgarantie.
Wij kunnen alle Lamulux programma’s leveren tegen scherpe internetprijzen. In onze uitgebreide online catalogus vindt u o.a.:

Lamulux Apollo
Lamulux Arna
Lamulux Jaguar
Lamulux Casino
Lamulux Bento
Lamulux Jamin
Lamulux Miles
Lamulux Fresh
Lamulux Markant
Lamulux Maxtra

Of bekijk ALLE Lamulux Meubelen!