Verschillen tussen de Lamulux programma’s

Wij krijgen regelmatig de vraag wat de verschillen zijn tussen de Lamulux programma’s. Op het eerste gezicht lijken de meubelen van deze programma’s veel op elkaar. Echter zijn er kleine verschillen en keuze-mogelijkheden aanwezig, om iedere lijn een eigen uitstraling te geven. In dit artikel willen wij u de verschillen concreet aangeven en hier duidelijkheid in scheppen, zodat u een juiste beslissing kunt maken welke lijn aansluit bij uw smaak.

In dit artikelen vergelijken we: Saturnus, Apollo, Mars en Jupiter. Ze hebben veel overeenkomsten maar toch zijn er enkele belangrijke verschillen op te merken:

  • De vorm, afmeting en afwerking van de poten
  • Keuzemogelijkheden in kleur en beslag
  • Programma Saturnus is het voordeligste, maar is dan ook niet mogelijk in een andere kleur of met andere grepen.
  • Sinds kort is naast Eco-Snow een nieuwe Lamulux kleur mogelijk: trendy Sepia. Dit is een donkerbruine, grijze kleur. Echter is deze kleur alleen mogelijk bij programma Apollo.
  • Verlichting bij alle glazen legplanken is alléén aanwezig bij Seattle, Silvester en Jaguar. Bij de overige kasten met glazen leggers is alleen de bovenste glazen legplank voorzien van verlichting

lamulux-verschillen-apollo-mars-saturnus-jupiter

 

Programma Poten Kleur Beslag
Saturnus Brede, ondiepe poten
18×3,5 cm
Alleen in Eco-Snow Alleen greep nr. 4
Apollo Vierkante hoekpoten
18×18 cm
Keuze uit Eco-Snow of Sepia Keuze uit 6 grepen
Mars Kleine vierkante poten
9×9 cm
Alleen in Eco-Snow Keuze uit 6 grepen
Jupiter Grote vierkante poten
15×9 cm
Alleen in Eco-Snow Keuze uit 6 grepen

Een uitzondering op bovenstaande is zijn de tafelmodellen van Saturnus. Deze zijn als van programma Apollo, met vierkante hoekpoten van 18×18 cm. Dit omdat de ondiepe poot van de Saturnus niet geschikt is bevonden voor gebruik bij tafels.

cbw-erkend-logoWij adviseren u om uw Lamulux meubelen bij een échte CBW-erkende woonwinkel te kopen en niet bij een webshop. Zodoende heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt en geniet u van extra zekerheid en een extra productgarantie.

Wij kunnen alle Lamulux programma’s leveren tegen scherpe internetprijzen. In onze uitgebreide online catalogus vindt u o.a.:

Lamulux Apollo
Lamulux Arna
Lamulux Jaguar
Lamulux Casino
Lamulux Bento
Lamulux Jamin
Lamulux Miles
Lamulux Fresh
Lamulux Markant
Lamulux Maxtra

Of bekijk ALLE Lamulux Meubelen!