Informatiegids

Tips voor het Kiezen van Kleur in uw interieur

Wanneer u besluit om iets te gaan veranderen in uw interieur, al dan niet met een nieuw meubelstuk, of u gaat decoreren, dan komt het kiezen van kleuren zeker om de hoek kijken. De beleving van uw interieur wordt beïnvloed door het juiste palet aan verfkleuren, behangkeuze, gordijnen, daglicht, verlichting, meubelstoffering en woonaccessoires. LEES MEER “Tips voor het Kiezen van Kleur in uw interieur”

Wat is Lamulux?

Ontwikkelingen in alternatieve materialen voor meubelen staan niet stil, en bieden de consument hedendaags steeds meer keuzemogelijkheden, ook voor een lagere prijs. Indien de klant meer kiest voor “beleving” en optiek boven specifiek materiaalgebruik, is Lamulux een goed alternatief met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. LEES MEER “Wat is Lamulux?”

Verschillen tussen de Lamulux programma’s

Wij krijgen regelmatig de vraag wat de verschillen zijn tussen de Lamulux programma’s. Op het eerste gezicht lijken de meubelen van deze programma’s veel op elkaar. Echter zijn er kleine verschillen en keuze-mogelijkheden aanwezig, om iedere lijn een eigen uitstraling te geven. In dit artikel willen wij u de verschillen concreet aangeven en hier duidelijkheid in scheppen, zodat u een juiste beslissing kunt maken welke lijn aansluit bij uw smaak. LEES MEER “Verschillen tussen de Lamulux programma’s”

TAGS #apollo #jupiter #lamulux #mars #saturnus #verschillen Leave a comment

Alles over Leder

Het leer wat toegepast wordt in de meubelindustrie bestaat hoofdzakelijk uit huiden afkomstig van koeien, maar kan ook van exotische dieren zoals de yak of buffel zijn. Zoals alle dieren verschillen van elkaar, geldt dat ook voor hun huid. Zo kunnen de huiden qua dikte verifiëren van 1 tot 3 mm maar kunnen ook littekens, insectenbeten en plooien bevatten. LEES MEER “Alles over Leder”

Bescherm uw vloer met Floorfriendly

Maak uw stoelen en fauteuils vloervriendelijk met dopjes, glijders of rolwieltjes in alle soorten en maten! Molenaar is dealer van Floorfriendly. Wij hebben een kortingscode waarmee u eenvoudig de juiste en passende dopjes, glijders of wieltjes kunt verkrijgen voor uw eetkamerstoelen en fauteuils. Met 5% korting als u via Molenaar Meubelen besteld! LEES MEER “Bescherm uw vloer met Floorfriendly”

Lak of Olie?

Vanuit onze eigen spuiterij heeft u naast kleur ook de keuze uit verschillende afwerkingen, ieder met hun eigen eigenschappen. De afwerking bepaalt samen met de kleur de ‘finishing touch’ van uw eiken meubelstuk; en dient hiervoor nauwkeurig overwogen te worden.
LEES MEER “Lak of Olie?”

TAGS #afwerking #beits #lak #olie #onderhoud #spuiterij #verzadigde olie Leave a comment

Molenaar ColorOil

Molenaar ColorOil is het allernieuwste olieproduct om meubelen af te werken, te kleuren en te beschermen. Deze high-tech kleurolie heeft zich reeds bewezen door de jarenlange toepassing op vloeren en is sinds kort ook beschikbaar voor onze eiken meubelen. LEES MEER “Molenaar ColorOil”

Verzadigde Olie

Molenaar heeft enkele schitterende olie-afwerkingen in het assortiment om uw nieuwe Molenaar meubelen mee af te werken.  In vergelijking met lak bieden deze finishes een mat en natuurlijk uiterlijk en bieden een prima bescherming en makkelijk onderhoud. LEES MEER “Verzadigde Olie”

TAGS #afwerking #olie #onderhoud #spuiterij #verzadigde olie Leave a comment

Kies uw Greep

Wij bieden bij de meeste meubelen vrije greepkeuze uit eigen werkplaats. Zo kunt u uw meubelen helemaal naar uw smaak laten afwerken. Van rustiek, nieuw-klassiek, hout tot modern volgens de laatste woontrends. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in onze winkel! LEES MEER “Kies uw Greep”