Slapen

 • Ubica

  Ubica is een uniek slaapconcept waar stijl en rust elkaar vinden. Waar al meer dan 85 jaar een onberispelijke kwaliteit gepaard gaat met een verrassend aantrekkelijke prijs en keuze. Geraffineerd afgewerkte matrassen, boxsprings, lattenbodems, ergonomische hoofdkussens en accessoires.

 • Gijs

  Gijs is een modern eiken slaapkamer. Door de strakke lijnen geeft het de rust die u nodig heeft in de slaapkamer. Verkrijgbaar in veel verschillende mogelijkheden. Mooi te combineren met overige slaapkamer accessoires. Een tijdloos en veelzijdig slaapkamer programma.

  In alle kleuren uit eigen spuiterij
 • Vic

  Vic is een trendy en moderne eiken slaapkamer met landelijke uitstraling met vele mogelijkheden en gemaakt van Europees eiken.

  In alle kleuren uit eigen spuiterij
 • Norma

  Op het vlak van rusten, slapen en ontspannen geven Norma boxsprings, in vlakke of verstelbare uitvoering, het ultieme gevoel van luxe. Een boxspring van Norma is duurzaam en geeft optimale ondersteuning, vochtregulatie en ventilatie.

 • Catania

  Slaapkamer Catania is gemaakt van fraai gestoomd, puur natuur massief eikenhout in een landelijke uitvoering zonder grepen. U zult een natuurlijke rust ervaren in uw slaapkamer met Catania.

 • Trapani

  Slaapkamer Trapani is vervaardigd uit schitterend genoest eiken en heeft een rustige en zeer moderne uitstraling door de metalen poten. De Trapani slaapkamermeubelen kunnen geleverd worden in diverse zeepkleuren en zijn er in verschillende maten en uitvoeringen.

 • Andorra

  Trendy slaapkamer Andorra heeft kubistische elementen en is uitgevoerd in een eikenlook in de kleur white oak. Programma Andorra is uitgebreid en bevat slaapkamerkasten met draai- of schuifdeuren, een bureau met ladenblok, nachtkastjes en zelfs een boekenplank.

 • Bergamo

  Slaapkamer Bergamo heeft een landelijke uitstraling en wordt gekenmerkt door nostalgische elementen zoals de toepassing van de drie panelen in het hoge hoofdbord en in de achterzijde van het ledikant. De Bergamo meubelen staan garant voor een slaapkamer met klasse waarin u van uw welverdiende nachtrust kunt genieten.

 • Meran

  Meran is een stijlvolle, moderne slaapkamer die bijdraagt aan een harmonieuze inrichting van het slaapvertrek. De prachtige vormgeving van Meran in combinatie met de optiek van hout draagt bij aan de frisse uitstraling van deze slaapkamer Meran waarin het goed toeven is.