Relaxen

 • Acties

  Heerlijk relaxen voor een voordelige actieprijs. In onze winkel treft u een groot assortiment actie relaxfauteuils in verschillende modellen en uitvoeringen met opties in bediening en comfort. Welke actie relaxstoel het beste bij u past? Wij geven u graag een persoonlijk advies over een relaxfauteuil!

 • Himolla

  Het Duitse relaxfauteuil merk Himolla vervaardigt een uniek assortiment relaxstoelen die uw wensen op het gebied van comfort werkelijkheid laat worden. De relaxfauteuils van Himolla kunnen geleverd worden in leer of stof in talloze uitvoeringen en opties.

 • De Toekomst

  In onze winkel vindt u een uitgebreide selectie van zeer comfortabele De Toekomst Sitting Vision relaxstoelen van de gerenommeerde Nederlands fabrikant De Toekomst. Sitting Vision relaxfauteuils  met een uitstekend oog voor design, hoge kwaliteit en persoonlijke service en een betaalbare prijs.

 • Gealux

  Gealux relaxstoelen bieden een geheel nieuwe vorm van relaxen. Relaxfauteuils met een unieke combinatie van ontspanning, comfort en vormgeving met minimaal gebruik van de ruimte binnen het interieur met een moderne uitstraling en alle luxe van een Gealux relaxfauteuil.

 • Releazz

  Releazz heeft een uniek assortiment met talloze keuzes uit extra's waardoor u de ideale stoel kunt creëren. De relaxfauteuils zijn van hoge kwaliteit en het oog voor detail maakt het comfort van de fauteuils compleet. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies in het maken van de beste keuzes!