Woonaccessoires

 • Haans Lifestyle

  Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur. HAANS Lifestyle inspireert en combineert!

 • By-Boo

  By-Boo is een Nederlands merk en maakt menig interieur compleet. Gave woonitems die nét even anders zijn. By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen en speelt in op de woontrends waar een eigen draai aan wordt gegeven. Laat je verrassen door By-Boo!

 • Luimes & Luimes

  Luimes & Luimes is een dynamisch bedrijf met passie op het gebied van woningdecoratie met een constante groei in artikelen.

 • Zijlstra

  Als meubelfabrikant werkt Zijlstra continu aan een eigentijds assortiment. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste productiemethoden. Productlijnen worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en flexibiliteit.

 • Max Benjamin

  Het creëren van een Max Benjamin geur is een kunst in het mengen van de beste selectie van oliën. Deze aroma's hebben allemaal holistische eigenschappen ontworpen om te ontstressen, ontspannen en kalmeren van je geest, maar je hebt onze toestemming om ze te gebruiken voor je eigen persoonlijke redenen!