De zomer trends van 2019 zijn natuurlijk, in elke soort van het woord. Van een druk jungle thema tot ronde stoelen en van serene natuurtinten naar het heerlijk zachte velvet. Je kunt er alle kanten mee op! Welke kant ga jij op?

Ronde Vormen

Ronde Vormen

Ronde vormen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Tafels, stoelen, accessoires, lampen en banken, in ieder meubel is het wel terug te vinden!

Spiced Honey

Spiced Honey

Dé kleur van 2019 is Spiced Honey, een kleur die Flexa begin dit jaar heeft uitgebracht. Een heel neutrale kleur die vrijwel met alle kleuren te combineren is. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn, maar net waarmee en hoe je het combineert!

Jungle

Jungle

De Jungle trend is al enige tijd trending. En hij blijft nog even lekker hangen! Ook hiermee kun je veel kanten op. Gebruik lekker veel kleur, veel planten, tropisch behang, bamboo materiaal en niet te vergeten; de gouden dieren accessoires!

Keep It Naturel

Keep It Naturel

Natuurlijke materialen in huis geven rust en een warme uitstraling. Met veel wit en eiken meubelen houd je het natuurlijk en behoud je de rust in huis! De natuurlijke trend zie je vaak terug in het Scandinavisch interieur. Ook mooi meegenomen is, dat het vaak duurzame producten zijn.

Golden Details

Golden Details

Goud blijft ook terug komen in de trends. Vooral als details en accessoires omdat het al snel to much kan worden. Voor een mooie luxe uitstraling, subtiel gebruik maken van wat gouden details en je bent good to go!

Velvet

Velvet Love

Je kunt er niet meer omheen, de velvet trend. Al enige tijd een trend in het interieur en zal voorlopig ook niet weg te denken zijn uit de trends! In allerlei kleuren, soorten en maten kun je velvet toepassen in het interieur.

Al deze trends bij elkaar zijn zoals je ziet ook goed samen te combineren! En iedere trend vind je ook terug in onze showroom en op onze webshop. Voor het beste advies kunt u altijd contact opnemen met onze verkoop of gezellig langskomen in onze showroom!

Zomertrends 2019