Nu afgelopen weekend de wintertijd is ingegaan, vraagt je interieur natuurlijk naar wintertips! In de avonden wordt het weer vroeg donker, herfstkleuren zie je overal om je heen. Maar hoe breng je deze gezellige sfeer mee in huis? Lees snel verder!

Warme kleuren

Warme Kleuren Foto

 

Warme kleuren brengen gelijk een fijne en gezellige sfeer in huis. In combinatie met materialen zoals hout of stoffen bekleding zit je helemaal goed! De kleur die je nu veel terug ziet is ‘Terracotta’. Vind je deze kleur te heftig voor bijvoorbeeld op de muur of een meubelstuk? Laat het terugkomen in accessoires en breng de warme sfeer in huis!

Verlichting

Verlichting

Verlichting is natuurlijk essentieel in huis! Genoeg licht draagt ook bij met hoe je je voelt, combineer het met goede sfeerverlichting en je hebt een fijne ambiance. Extra sfeer toevoegen in huis? Kies voor kaarsen! Je hebt ze in allerlei soorten en maten en je kunt ze plaatsen in bijvoorbeeld stands, vazen, mooie waxinelicht houders of mooie displays!

Artikelen Verlichting Blog

Kussens & Plaids

Kussens

Kussens en plaids zijn essentieel in een warm en sfeervol huis! Het biedt comfort, maar ook kleedt het je huis helemaal aan. Speel met kleuren, designs en verschillende stoffen voor een optimaal resultaat! En wat is er nou fijner om op een koude winterdag lekker onder een dekentje te zitten?

Kussens En Plaids Prijzen

Teddy Soft

Teddy Blog

De Teddy trend zie je steeds vaker terug komen in het interieur! Vooral heerlijk zachte fauteuils vind je er in terug, maar ook banken en poefs bijvoorbeeld! Super fijn voor de knusse donkere dagen!

Onze showroom is geopend en je bent van harte welkom! Natuurlijk kun je ook 24/7 terecht op onze webshop en mocht je vragen hebben, advies willen of er zijn andere dingen twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!