Wat steeds meer gezien wordt in veel interieurs, is meubels van microvezels. Maar waarom en wat is het precies? Lees snel verder!

Microvezel

Er wordt vaak gekozen voor Microvezel omdat het een sterke en slijtvaste stof is. Deze stof bestaat voornamelijk uit synthetische vezels, wat dus zorgt voor de kracht van de stof. Het is geschikt voor ieder type interieur en dus zeker voor intensief woongebruik. Doordat de stof voornamelijk uit synthetische stoffen bestaat kan het zeker tegen een stootje en is het makkelijk schoon te houden. Naast dit alles verkleurt de stof nauwelijks en is het beschikbaar in veel verschillende kleuren, voor ieder wat wils dus!

Naamloos Ontwerp (55)

Onderhoud

Microvezel is goed te onderhouden en makkelijk schoon te maken. Zo hebben wij een aantal onderhoudsmiddelen die hiervoor geschikt zijn! Wat wij bijvoorbeeld aanraden is om voor gebruik van uw microvezel meubelen, deze in te spuiten met de Textile Protector. Deze brengt als het ware een beschermlaagje over het oppervlak, dit zorgt ervoor dat het eventuele vuil niet in de stof trekt. Hierdoor blijft het op het oppervlak en is het vuil gemakkelijk weer te verwijderen. Wat ook een groot voordeel is van microvezel is dat het nauwelijks stof aantrekt, ideaal dus als je last hebt van allergieën!

Waarom Microvezel?

Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor microvezel! Het heeft de uitstraling van leder, een warme uitstraling en het is duurzaam. Makkelijk en goed te onderhouden met onze onderhoudsproducten en heel veel keus in meubelen!

Let op! Stoelen niet in direct zonlicht plaatsen, omdat er een kans bestaat dat de stof gaat verkleuren. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Twijfel dan niet en neem contact op met onze verkoop of we zien je snel in de winkel!