Slapen in de zomer is niet altijd even makkelijk, zeker niet als er tropische temperaturen zijn! Hoe houd je het koel en naar de laatste trends? Lees snel verder!

Color it up

Kleuren Slaapkamer

De sfeer is natuurlijk heel belangrijk in de slaapkamer, en hier kan je verschillende kanten mee op. Wil je gaan voor koele tinten kies dan bijvoorbeeld blauwe kleuren in combinatie met grijs. Maar je kunt ook voor fijne warme kleuren kiezen zoals oud roze, oranje of spiced honey zoals je kon zien in de blog over zomertrends!

Dekbedovertrek

Bedsheets

Als je de sfeer bepaald hebt met de juiste kleuren, kun je je daarna focussen op het beddengoed! Minstens zo belangrijk. Gebruik ook hierin dezelfde kleurtinten en combineer het bijvoorbeeld met leuke prints in het dekbedovertrek. Creëer veel volume en maak het bed royaal op. Gebruik lekker veel kussens, leg een sprei nonchalant over het bed en kies een leuk dekbedovertrek wat het net wat speelser maakt! Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het juiste materiaal zorgt ook voor de beste nachtrust. De favoriet blijft nog altijd katoen, maar wat ook fijn is in de slaapkamer zijn materialen als linnen en satijn. Vooral linnen is fijn voor in de zomer, omdat het een heerlijk luchtige stof is. Combineer de verschillende stoffen voor een optimaal resultaat! En voor als je niet kan kiezen, VanDyck verkoopt ook dekbedovertrek sets die aan een kant van linnen zijn en de andere van katoen!

Pillow Talk

Kussens Vandyck

Een goede nachtrust begint natuurlijk bij het bed zelf. Een goed matras en lattenbodem is het halve werk! Naast dat, is het juiste kussen ook heel belangrijk. Dit voorkomt bijvoorbeeld vele nek en rugklachten. Laat je hierover dan ook goed informeren! Zo verkopen wij bij Molenaar Meubelen diversen kussens, voor iedere wens een andere soort!

Accessoires

Accessoires Slaapkamer

Om de slaapkamer helemaal af te maken kun je het stylen met accessoires. Kies voor niet te gekke dingen, want rust staat nog steeds centraal natuurlijk! Een ultieme sfeermaker zijn bijvoorbeeld kaarsen. Style de accessoires ook af met de gekozen kleuren in de slaapkamer, zoals dezelfde kleuren bijvoorbeeld van het dekbedovertrek. Houdt het clean en opgeruimd en gebruik natuurlijke producten en je zit zeker goed! Ultieme nachtrust gegarandeerd.

Wil je advies over het juiste bed of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze verkoop!