In deze bijzondere tijd is het nog belangrijker om je heerlijk thuis te voelen! Wij helpen je daar graag bij en geven je wat tips, lees snel verder!

Home Office

Home Office

Veel mensen werken deze dagen vanuit huis en soms heb je gewoon niet de luxe van een aparte kamer met bureau. Zo kun je dus ook makkelijk een hoek creëren die er én leuk uit ziet maar ook zeker functioneel is! Hierboven is onder andere onze eettafel Teun afgebeeld met eetkamerstoel Bari. Afgewerkt met wat leuke accessoires en onder andere de gave Golden City Map!

Cleaning Time!

Cleaning time

Bij vele begint het ook te kriebelen om eens een grote schoonmaak te houden! Vergeet daarbij dan ook zeker de meubels niet, deze kunnen zo nu en dan ook een schoonmaakbeurt of opfrisser gebruiken!

Game Night!

Game Night Tafel

Helaas is het niet toegestaan om in het weekend lekker een drankje te gaan doen, een filmpje te pakken of met een grote groep samen te komen. Dus is de enige mogelijkheid om het thuis gezellig te maken met het gezin! Ronde eettafel Fedor is daar ideaal voor, met z’n alle rond de tafel en bijvoorbeeld gezellig een spelletje doen!

Netflix & Chill

Hoekbank-malta-cognac

En wat natuurlijk helemaal onmisbaar is, is een heerlijke bank om lekker onderuit gezakt te netflixen! Want lekker lui zijn is natuurlijk ook helemaal prima! De hoekbank Malta is hier zeker voor geschikt en verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Ook handig daarbij is de salontafelset STIN181, deze mango houten tafeltjes zijn in verschillende hoogtes waardoor je het speels onder elkaar kan schuiven. Of dus voor de luie handeling, heel dicht bij je bank te schuiven!

Onze showroom is geopend en je bent van harte welkom! Natuurlijk kun je ook 24/7 terecht op onze webshop en mocht je vragen hebben, advies willen of er zijn andere dingen twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!