De aftrap van het jaar 2021 is geweest en daar horen natuurlijk nieuwe interieur trends bij! Benieuwd wat je dit jaar kan verwachten? Lees dan snel verder.

Marine Blauw

Marine Blauw

 

De kleur van 2021 is Marine Blauw! Een super sprekende kleur, je kan er niet omheen. Vooral een kleur van status, klasse en elegantie. Marine Blauw is prachtig te combineren met gouden details en de natuurlijke kleurtinten die we dit jaar ook veel terug zien. Ga voor een Marine blauwe muur, maak een statement met een blauwe bank of houdt het subtiel en gebruik marine blauwe accessoires.

Marine Blauw Producten

Ronde Vormen

Ronde Vormen

De ronde vormen zijn al een tijdje trending in interieur land. Je ziet steeds meer ronde banken, tafeltjes, spiegels, lampen en fauteuils. Het oogt warm en speels, dus je voelt je al snel thuis in een interieur vol met ronde vormen!

Ronde Vormen Producten

 

Natuurlijke Tinten

Natuurlijke Tinten

Natuurlijke tinten zie je ook veel terug komen dit jaar. Vooral bruintinten doen het erg goed, zo zeggen ze dat dit jaar bruin het nieuwe zwart is! Je creëert hiermee een serene uitstraling in je huis. Het straalt rust uit en het geeft een warm gevoel. Natuurlijke tinten kun je terug laten komen door dus bijvoorbeeld bruintinten in interieur items, maar ook kun je denken aan houten meubelen. Of bijvoorbeeld veel planten in je huis terug laten komen. Gebruik wel een aantal dezelfde tinten, zo blijft het een geheel en zet je de beste look neer!

Natuurlijke Tinten Producten

Flexibel Thuis Werken

Home Office

Het kantoor aan huis kan niet ontbreken in dit rijtje natuurlijk. Veel mensen werken vanuit huis in deze tijd en dus is het belangrijk om een goede plek te creëren. Werk en privé worden steeds meer gecombineerd dus komen er flexibele interieur oplossingen. Zo kun je overdag een bureau in de woonkamer hebben en deze ’s avonds als sidetable gebruiken. Maar er een leuk hoekje van, zodat het niet als vervelend wordt ervaren en je er naar uit kijkt om gezellig aan het werk te gaan!