Een TV-meubel is onmisbaar in een interieur. Tv’s worden steeds groter en breder en wie houdt er nu niet van zo’n heerlijk Netflix avondje? Een mooie tv is 1 ding, maar een mooi TV-meubel daaromheen maakt het natuurlijk helemaal af! Waar je op kan letten en handige tips? Lees snel verder!

Blog Tv-meubel

Brede lage tv-meubels

Wat je tegenwoordig veel ziet zijn brede en lage tv-meubels. Dit komt met name omdat de tv’s zelf ook steeds groter en breder worden. Maar een ander voordeel hiervan is het optisch groter lijken van de woonkamer! Door te werken met de lengtes in huis creëer je meer ruimte en oogt alles net wat ruimer/groter.

Tvmeubelblog

Tv-meubels voor je soundbar

Ruimte in je tv-meubel is natuurlijk wel zo handig en daar houden wij rekening mee! Zo kun je bij ons een tv-meubel helemaal zelf samenstellen. En dus ook, zoals het uitkomt voor je apparatuur. Bijvoorbeeld bij de tv-dressoir Naika, heb je een volledig open vak voor je soundbar!

Naika

Minder apparatuur, minder vakken

Terug in de tijd had je veel meer apparatuur nodig. Zo had je bijvoorbeeld een DVD-speler of zelfs nog een videorecorder, maar dat is tegenwoordig nauwelijks nog van toepassing. Wat betekent dat je ook veel minder vakken nodig hebt in je tv-meubel. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken als extra opbergruimte of om juist mooie accessoires mee te etaleren. Ook dit is geheel naar eigen wens samen te stellen bij ons!

Boris Tvkast

Stel geheel naar eigen wens het perfecte tv-meubel samen

Je kunt dus kiezen waar je de lades en vakken wilt, ook is het mogelijk om het gat voor de bedrading zo te plaatsen waar het voor jou handig is! Naast dit kun je ook zelf een kleur kiezen uit een van onze kleuren uit eigen spuiterij. Op deze manier komen al je wensen samen in het perfecte tv-meubel!

Op onze webshop kun je al onze meubellijnen bekijken en nog meer inspiratie op doen! Heb je toch nog vragen neem dan contact op met onze verkoop of kom gezellig langs in onze showroom!