Oker geel is echt dé trend van nu! Overal ziet u het terug in het interieur, maar hoe past u deze, toch best aanwezige kleur, toe in uw interieur? Wij geven u 5 tips om de kleur oker geel te stylen!

Kussens Blog

1. Accessoires

De makkelijkste manier van stylen is met accessoires. Hiermee kunt u eindeloos aan de slag! Bijvoorbeeld met kussens in alle soorten en maten of met plaids. Combineer ze met afstekende kleuren en werk bijvoorbeeld met licht en donkere kleuren door elkaar voor een mooi effect!

Oker Gele Bank

2. Banken

Een tweede manier om oker geel terug te laten komen is een iets extremere variant. U kunt bijvoorbeeld kiezen om de bank als een ware eyecatcher te laten dienen en deze in de oker gele kleur te kiezen. Om het dan toch als een geheel te laten voelen, kunt u in de rest van het interieur kiezen voor accessoires in de oker gele kleur. Zo creëert u één geheel door subtiel de kleur overal een beetje terug te laten komen.

Oker Gele Wand

3. Een gekleurde wand

Wat ook vaak te zien is, is één wand kleuren! Dit is wel weer een stapje verder en heel gedurfd! Maar deze kleur is makkelijk te combineren en zo creëert u in huis veel licht en sfeer.

Oker Gele Eetkamerstoelen

4. Gekleurde eetkamerstoelen

Wat ook een speels effect heeft zijn gekleurde stoelen! Combineer verschillende soorten kleuren of zelfs verschillende soorten stoelen. Tegenwoordig kan vrijwel alles en is het erg leuk om verschillende kleuren, materialen en soorten te combineren met elkaar! Zeker zo’n oker gele knalkleur.

Carpet Blush

5. Vloerkleden

Mocht een bank of gekleurde wand nu iets teveel van het goede zijn, maar u wilt toch een beetje opvallen met de kleur. Kies dan bijvoorbeeld voor een vloerkleed in een sprekende kleur! Hiermee krijgt u toch hetzelfde effect, maar net iets subtieler.

Mocht u het juiste advies willen of er zelf niet helemaal uitkomen, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoop of we zien u terug in onze showroom!

Naamloos Ontwerp (54)